Witaj robalu!
Gracz klanu DR#
co myslicie o nowym dziale rozmowy o cs'ie z zycia wziete
tam by sie mowilo o tym jakie sytuacje w grze nas spotykaja itp.
o czitach itp?
co na to nuke ?
Gracz klanu DR#
Rozmowy o cs;ie z zycia wziete.
Gracz klanu DR#
Baranek ale wymysliles ale bardzo podoba twoj temat ale go jakos rozwin:D
Gracz klanu DR#
dzieki
no to drugi dzial nazywal by sie moze:
Wszystko co ulubione w cs'ie.
i nie wiem czy monza taki co zrobic
ze nad dzialami Spary i takie podobne by pisaly
sprawy klanowe
a hyde park rozmow o cs'ie i ulubione rzeczy by byly napisane rozmowy na luzie
jesli nuke wiesz wogole o co mi chodzi bo nie jasno to wyjasnilemxD
Ostatnio edytowany przez dr. baranek (2010-01-22 13:16:22)
Gracz klanu DR#
No to wyjaśnij jaśniej xd ... A dział mógłby nazywać się - Pogawędki o Counterze
Gracz klanu DR#
Barankowi pewnie chodzi nie o pogawędki klanowe...tylko ogólnie, to z czym mamy do czynienia grając w Countera..Aby każdy mógł podzielić się swoimi wyjątkowymi, spotkanymi sytuacjami, itd.
Tylko, dla mnie to bez sensu robić trochę taki temat.. - można spokojnie pisać o tym w Spamie ! :
Gracz klanu DR#
No to niech tam założy ten temat..., bo zaczyna się na forum robić niezły śmietnik...pełno niepotrzebnego spamu - np. w tematach takich jak ten...takie rzeczy to właśnie na Hyde Park..
Gracz klanu DR#
Barankowi pewnie chodzi nie o pogawędki klanowe...tylko ogólnie, to z czym mamy do czynienia grając w Countera..Aby każdy mógł podzielić się swoimi wyjątkowymi, spotkanymi sytuacjami, itd.
no czytasz z moich mysli
Gracz klanu DR#
Ja mysle ze wam to hyde park nie wyszlo:P a baranek ma dobre mysli:D ja jestem na tak z tym tematem:)
Ostatnio edytowany przez dr .dark knight (2010-01-23 19:27:01)
Gracz klanu DR#
nuke.., Przydałby się taki dział jak "KOSZ" - gdzie lądowałyby wszystkie bezsensowne, niepotrzebne i "wygasłe", czyli zakończone już tematy.., bo zamiast porządku robi się na forum syf..pełno tematów..i niepotrzebny spam..